Centre

FLYING COLOURS és una acadèmia d’anglés que obri les seues portes amb l’objectiu d’ensenyar l’idioma de la manera més real, dinàmica i motivadora possible. En tot moment el nostre centre busca garantir que els i les alumnes desenvolupen i disfruten del seu aprenentatge tenint en compte les seues metes, tant si es tracta d’un aprenentatge regular i progressiu de l’anglés, com si se centra en l’obtenció de títols oficials.

Et preguntes d’on sorgeix el nom de la nostra acadèmia?

FLYING COLOURS ve de l’expressió anglesa “To pass with flying colours”, que vol dir aprovar amb grans resultats. A tots i totes ens encanta la sensació tan reconfortant i positiva que sentim després de comprovar que els nostres esforços han valgut la pena. Esta il·lusió per aprendre i assolir grans metes és la que volem transmetre als nostres alumnes.

Hui en dia saber anglés suposa molts avantatges; et permet viatjar i comunicar-te amb qualsevol persona al voltant del món, t’ajuda a impulsar la teua carrera professional i acadèmica i a més augmenta la confiança i seguretat en tu mateix.

En Flying Colours no només acompanyem els i les nostres estudiants en el seu camí fins a l’aprenentatge de l’anglés, sinó que també els donem l’impuls perquè disfruten de les innumerables possibilitats que este idioma oferix.

Anima’t a disfrutar d’esta experiència!

centre d'idiomes a Quart de Poblet