Secundària

Descripció  i  metodologia

Les nostres classes dirigides al nivell d’educació secundària són impartides 100 % en anglés i en elles, els xiquets i xiquetes d’entre 12 i 16 anys aprenen la llengua a través d’un enfocament totalment dinàmic e interactiu amb jocs, mitjans audiovisuals, noves tecnologies, projectes i molt més!

Els cursos de secundària estan dividits en 2 cicles:

A2 for Schools: 1r i 2n ESO

B1 for Schools: 3r i 4t ESO

En les classes utilitzem el mètode didàctic anomenat Commmunicative Language Teaching (CLT) o mètode comunicatiu amb l’objectiu de potenciar l’ús real i pràctic de l’anglés a través de la interacció comunicativa. A més, al llarg del curs treballem amb un llibre de text amb el fi de complir els objectius del curs i garantir un aprenentatge efectiu per part dels nostres alumnes.

FLYING COLOURS és centre preparador dels exàmens de Cambridge English organitzats pel British Council. Els nostres cursos cobrixen en tot moment els objectius d’ estos exàmens, però també tenen en compte els objectius d’exàmens oficials d’anglés oferts per altres institucions que pogueren interessar a l’alumnat tals com Trinity College i l’Escola Oficial d’Idiomes (E.O.I.), entre altres. D’esta manera brindem als nostres alumnes la possibilitat de realitzar exàmens oficials en centres examinadors que motivaran i reconeixeran els seus coneixements i mèrits en la llengua anglesa.

Per a assegurar-nos de què les famílies siguen partícips del procés d’aprenentatge dels seus fills i filles, el nostre centre realitza avaluacions trimestrals que mostren els progressos de l’alumnat en cada unitat didàctica i en l’aprenentatge de les destreses lingüístiques.

A través de la nostra web i xarxes socials podreu estar al dia de les activitats i esdeveniments realitzats en la nostra acadèmia i a més tindre accés a interessants publicacions i recursos didàctics que motivaran l’aprenentatge dels alumnes.

En FLYING COLOURS sabem que la millor manera d’aprendre es disfrutant i per açò, fer que els nostres alumnes senten una gran motivació i grat per l’anglés des d’el primer moment és el nostre principal objectiu. Convida als teus fills i filles a que disfruten d’esta experiència!

Duració del curs i horaris

Duració del curs: 10 meses; de setembre a juny, seguint el calendari que s’entrega a principi de curs.

Dies i horaris: 2 hores setmanals impartides en dos dies alterns: dilluns i dimecres o dimarts i dijous a consultar a la secretaria del centre.

ALL-OUT ENGLISH: 

Per a aquells estudiants de secundària que tenen una disponibilitat reduïda, FLYING COLOURS oferix cursos ALL-OUT ENGLISH d’una sola classe setmanal amb una duració d’1 hora i mitja. Podeu consultar l’horari i disponibilitat a la secretaria del centre.

 

Per a més informació no dubteu en contactar amb nosaltres plenant el formulari situat a la dreta.

5 + 15 =