Primària

Descripció  i  metodologia

Les nostres classes dirigides al nivell d’educació primària són impartides 100% en anglés i en elles, els xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys aprenen la llengua a través d’un enfocament totalment dinàmic i comunicatiu amb jocs, cançons, mitjans audiovisuals, noves tecnologies, projectes i molt més!

Els cursos de primària estan dividits en 3 cicles:

Starters (Pre-A1): 1r i 2n de primària

Movers (A1): 3r i 4t primària

Flyers (A2): 5é i 6é primària

En les classes utilitzem el mètode didàctic anomenat Commmunicative Language Teaching (CLT) o mètode comunicatiu amb l’objectiu de que els i les alumnes siguen capaços de fer un ús real i pràctic de l’anglés des de l’inici del seu aprenentatge. A més, al llarg del curs treballem amb un llibre de text amb el fi de complir els objectius del curs i garantir un aprenentatge efectiu per part del nostres alumnes.

FLYING COLOURS és centre preparador dels exàmens de Cambridge English organitzats pel British Council. Els nostres cursos cobrixen en tot moment els objectius d’ estos exàmens, però també tenen en compte els objectius d’exàmens oficials d’anglés oferts per altres institucions que pogueren interessar a l’alumnat tals com Trinity College. D’esta manera brindem als nostres alumnes la possibilitat de realitzar exàmens oficials en centres examinadors que motivaran i reconeixeran els seus coneixements i mèrits en la llengua anglesa.

Per a assegurar-nos de què les famílies siguen partícips del procés d’aprenentatge dels seus fills i filles, el nostre centre realitza avaluacions trimestrals que mostren els  progressos de l’alumnat en cada unitat didàctica i en l’aprenentatge de les destreses lingüístiques.

A través de la nostra web i xarxes socials podreu estar al dia de les activitats i esdeveniments realitzats en la nostra acadèmia i a més tindre accés a interessants publicacions i recursos didàctics que motivaran l’aprenentatge dels alumnes.

En FLYING COLOURS sabem que la millor manera d’aprendre es disfrutant i per açò, fer que els nostres alumnes senten una gran motivació i grat per l’anglés des d’el primer moment és el nostre principal objectiu. Convida als teus fills i filles a que disfruten d’esta experiència!

 Duració del curs i horaris

Duració del curs: 10 meses; de setembre a juny, seguint el calendari que s’entrega a principi de curs.

Dies i horaris: 2 hores setmanals impartides en dos dies alterns: dilluns i dimecres o dimarts i dijous a consultar a la secretaria del centre.

ALL-OUT ENGLISH: 

Per a aquells estudiants de primària que tenen una disponibilitat reduïda, FLYING COLOURS oferix cursos ALL-OUT ENGLISH d’una sola classe setmanal amb una duració d’1 hora i mitja. Podeu consultar l’horari i disponibilitat a la secretaria del centre.

 

Per a més informació no dubteu en contactar amb nosaltres plenant el formulari situat a la dreta.

11 + 11 =