Intensius

Descripció  i  metodologia

 

FLYING COLOURS és centre preparador dels exàmens de Cambridge English organitzats pel British Council. Els nostres cursos intensius cobrixen en tot moment els objectius d’ estos exàmens, però també tenen en compte els objectius d’exàmens oficials d’anglés oferts per altres institucions que pogueren interessar a l’alumnat tals com Trinity College i l’Escola Oficial d’Idiomes (E.O.I.), entre altres.

Estes classes estan exclusivament enfocades a la preparació i realització de models d’examen reals que facilitaran la superació d’exercicis plantejats en les proves de certificació.

Les proves tindran lloc en centres examinadors oficials. L’alumnat pot matricular-se pel seu compte o comptar amb la nostra ajuda per a realitzar la inscripció.

Duració del curs i horaris

CURSOS INTENSIUS

Els cursos intensius d’exàmens oficials consten de 20 hores lectives distribuïdes habitualment en dissabtes. Podeu consultar els horaris i la disponibilitat a la secretaria del centre.

INTENSIUS D’ESTIU

Els cursos intensius d’estiu d’exàmens oficials consten de 30 hores lectives. Podeu consultar els horaris i la disponibilitat en la secretaria del centre.

Per a més informació no dubteu en contactar amb nosaltres plenant el formulari situat a la dreta.

2 + 4 =