Infantil

Descripció  i  metodologia

Els cursos dirigits al cicle d’educació infantil tenen com objectiu introduir i familiaritzar als més menuts amb la llengua anglesa motivant la seua curiositat i acostament a l’idioma com a font de diversió i coneixement. Les nostres classes són impartides en anglés i en elles, els xiquets i xiquetes d’entre 4 i 5 anys aprenen la llengua a través d’un enfocament totalment comunicatiu amb jocs, cançons, mitjans audiovisuals, noves tecnologies projectes i molt més!

classes d'anglès per a xiquets

En les classes utilitzem el mètode didàctic anomenat Commmunicative Language Teaching (CLT) o mètode comunicatiu amb l’objectiu de motivar als xiquets i xiquetes a interpretar i produir l’anglés de manera espontània i natural en contextos quotidians i sencills. A més, al llarg del curs treballem amb un llibre de text amb el fi de complir els objectius del curs i garantir un aprenentatge efectiu per part dels nostres alumnes. Per a assegurar-nos de què les famílies siguen partícips del procés d’aprenentatge dels seus fills i filles, el nostre centre realitza avaluacions  que mostren els  progressos de l’alumnat en cada unitat didàctica i en l’aprenentatge de les destreses lingüístiques. A través de la nostra web i xarxes socials podreu estar al dia de les activitats i esdeveniments realitzats en la nostra acadèmia i a més tindre accés a interessants publicacions i recursos didàctics que motivaran l’aprenentatge dels alumnes.

En FLYING COLOURS sabem que la millor manera d’aprendre és disfrutant i per açò, promoure la motivació i grat per l’idioma des d’els primers pasos de l’aprenentatge és el nostre principal objectiu. Convida als teus fills i filles a que disfruten d’esta experiència!

Duració del curs i horaris

Duració del curs: 10 meses; de setembre a juny, seguint el calendari que s’entrega a principi de curs.

Dies i horaris: 2 hores setmanals impartides en dos dies alterns: dilluns i dimecres o dimarts i dijous a consultar a la secretaria del centre.

 

Per a més informació no dubteu en contactar amb nosaltres plenant el formulari situat a la dreta. 

2 + 12 =