Adults

Descripció  i  metodologia

Les nostres classes dirigides a adults són impartides 100 % en anglés. Al nostre centre valorem la importància se saber comunicar-se en l’idioma de manera pràctica i real i per açò, utilitzem el mètode didàctic Commmunicative Language Teaching (CLT) o mètode comunicatiu. Este enfocament fa un especial recalcament en la interacció comunicativa (speaking), sense oblidar les altres destreses lingüístiques: comprensió oral (listening), comprensió escrita (reading) y expressió escrita (writing).

Els cursos de persones adultes estan dividits en diferents nivells seguint el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCER):

A1- nivell inicial

A2- nivell elemental

B1- nivell intermedi

B2 – nivell intermedi-alt

C1- nivell avançat

C2- nivell professional

 classes d'anglès per a adults

FLYING COLOURS és centre preparador dels exàmens de Cambridge English organitzats pel British Council. Els nostres cursos cobrixen en tot moment els objectius d’ estos exàmens, però també tenen en compte els objectius d’exàmens oficials d’anglés oferts per altres institucions que pogueren interessar a l’alumnat tals com Trinity College i l’Escola Oficial d’Idiomes (E.O.I.), entre altres. D’esta manera brindem als nostres alumnes la possibilitat de realitzar exàmens oficials en centres examinadors que motivaran i reconeixeran els seus coneixements i mèrits en la llengua anglesa.

En relació al material didàctic, els estudiants compten amb un llibre de text amb el fi de complir amb els objectius del curs i garantir un aprenentatge efectiu en tot moment.

Per mitjà de la nostra web i xarxes socials podreu estar al dia de les activitats i esdeveniments realitzats en la nostra acadèmia i a més tindre accés a interessants publicacions i recursos didàctics que motivaran vostre el aprenentatge de l’anglés.

En FLYING COLOURS sabem que la millor manera d’aprendre es disfrutant i per açò, fer que els nostres alumnes senten una gran motivació i grat per l’anglés des d’el primer moment és el nostre principal objectiu. Convida als teus fills i filles a que disfruten d’esta experiència!

Duaració del curs i horaris

Duració del curso: 10 meses; de setembre a juny, seguint el calendari que s’entrega a principi de curs.

Dies i horaris: 3 hores setmanals impartides en dos dies alternes: dilluns i dimecres o dimarts i dijous a consultar en la secretaria del centre.

ALL-OUT ENGLISH: 

Per a aquells estudiants que tenen una disponibilitat reduïda, FLYING COLOURS oferix cursos  ALL-OUT ENGLISH d’una sola classe setmanal amb una duració de 2 hores. Podeu consultar l’horari i disponibilitat a la secretaria del centre.

 

Per a més informació no dubteu en contactar amb nosaltres plenant el formulari situat a la dreta.

8 + 2 =